vilkår for bruk

Velkommen til www.yourgamestation.com (“nettstedet”), et nettsted som eies og drives av Your Game Station LLC (“selskapet”, “vi” eller “oss”). Ved å gå inn på eller bruke nettstedet, bekrefter du («du» eller «bruker») at du har lest, forstått og godtar å være bundet av disse bruksvilkårene («bruksvilkår» eller «avtale») og til samlingen og bruk av informasjonen din som angitt i vår personvernerklæring, uansett om du er en registrert bruker av våre tjenester eller ikke. Hvis du ikke godtar disse vilkårene for bruk, kan du ikke få tilgang til eller bruke nettstedet.

Kvalifisering: Nettstedet er utelukkende ment for brukere som er tretten (13) år eller eldre. Ved å bruke nettstedet representerer og garanterer du at du er tretten (13) år eller eldre, og at du har rett, myndighet og kapasitet til å inngå disse bruksvilkårene og overholde alle vilkårene og betingelsene som er satt. frem heri.

Innhold: Nettstedet kan inneholde tekst, programvare, skript, grafikk, bilder, lyder, musikk, videoer, interaktive funksjoner og annet materiale (samlet kalt “Innhold”). Innholdet kan eies av oss eller av tredjeparter. Innholdet er beskyttet av opphavsrett, varemerke, patent, forretningshemmelighet og andre lover om immaterielle eller eiendomsrettigheter.

Bruk av innhold: Du kan få tilgang til, se, laste ned og skrive ut innholdet for personlig og ikke-kommersiell bruk, forutsatt at du ikke fjerner varemerker, opphavsrett eller andre merknader om eiendomsrett i innholdet. Du kan ikke distribuere, modifisere, overføre, gjenbruke, reposte eller bruke innholdet til offentlige eller kommersielle formål, inkludert tekst, bilder, lyd og video uten vår skriftlige tillatelse.

Brukerinnleveringer: Nettstedet kan tillate deg å sende inn eller laste opp tekst, bilder, video, lyd eller annet innhold (“Brukerinnsendinger”). Ved å sende inn eller laste opp brukerinnleveringer, bekrefter og garanterer du at du har alle rettigheter, lisenser, samtykker og utgivelser som er nødvendige for å gi oss rettighetene til slike brukerinnsendinger, slik det er tenkt under disse bruksvilkårene.

Brukeratferd: Du godtar å bruke nettstedet kun til lovlige formål og i samsvar med disse bruksvilkårene. Du samtykker i å ikke bruke nettstedet:

På noen måte som bryter med føderal, statlig, lokal eller internasjonal lov eller forskrift.
Med det formål å utnytte, skade eller forsøke å utnytte eller skade mindreårige på noen måte ved å utsette dem for upassende innhold, be om personlig identifiserbar informasjon eller på annen måte.
For å overføre, eller skaffe sending av, reklame- eller salgsfremmende materiale, inkludert “søppelpost”, “kjedebrev”, “spam” eller annen lignende oppfordring.
Å utgi seg for eller forsøke å etterligne selskapet, en ansatt i selskapet, en annen bruker eller en annen person eller enhet.
Å delta i annen oppførsel som begrenser eller hemmer noens bruk eller glede av nettstedet, eller som, som bestemt av oss, kan skade selskapet eller brukerne av nettstedet eller utsette dem for ansvar.

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner