ansvarsfraskrivelse

nformasjonen som finnes på www.yourgamestation.com er gitt for generell informasjonsformål og skal ikke betraktes som profesjonell rådgivning eller anbefaling. Vi tar ikke ansvar for eventuelle feil eller unøyaktigheter i innholdet på nettstedet vårt.

Vi forsøker å sørge for at informasjonen som finnes på nettstedet vårt er oppdatert og korrekt, men vi kan ikke garantere at den alltid vil være det. Vi forbeholder oss retten til å endre eller oppdatere innholdet på nettstedet uten varsel.

Linker til andre nettsteder som finnes på www.yourgamestation.com er gitt for bekvemmeligheten til våre besøkende. Vi kan ikke ta ansvar for innholdet på disse nettstedene og kan ikke garantere at disse nettstedene vil være tilgjengelige eller at de vil fortsette å være relevante.

Bruken av www.yourgamestation.com skjer på eget ansvar. Vi tar ikke ansvar for skader som oppstår som følge av bruk av nettstedet vårt eller som følge av å stole på informasjonen som finnes på nettstedet.

Vennligst kontakt oss hvis du har spørsmål eller bekymringer om denne ansvarsfraskrivelsen.

Bruken av nettstedet vårt er kun tillatt for personer med en minimumsalder på 18 år.

Vi vil også uttrykkelig påpeke at det ikke er noen pengegevinster på nettstedet vårt og alle tilknyttede nettsteder! Denne og de tilknyttede sidene er kun for underholdning. Alle spillene som tilbys er gratis.
Vi vil imidlertid påpeke at spilling kan være avhengighetsskapende. Hvis du føler at du er i fare for avhengighet, oppfordrer vi deg til å gå til et rådgivningssenter.

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner